ua en ru

"Удар" проголосує за відставку Наливайченка, - нардеп

"Удар" проголосує за відставку Наливайченка, - нардеп Фото: Валентин Наливайченко

"Ударівці" нібито жертвують Наливайченко в обмін на прокурора Києва і вибори мера в один тур

Народні депутати з групи "Удар" проголосують за відставку голови Служби безпеки України (СБУ) Валентина Наливайченка. Про це на своїй сторінці в Facebook написав позафракційний народний депутат України Борислав Береза.

"Мені стало відомо, що сьогодні в сесійний зал планують внести подання на відставку глави СБУ Валентина Наливайченка. І роблять це у класичному візантійському стилі. Не настільки важлива причина зняття Наливайченко, як ціною чого це буде досягнуто. Для зняття потрібні голоси Удару. Кажуть, що це примітивний обмін. Однопартійці жертвують Наливайченко в обмін на посаду прокурора Києва і вибори мера Києва в один тур", - написав Береза.

Мне стало известно, что сегодня в сессионный зал планируют внести представление на отставку главы СБУ Валентина Наливайч...

Posted by Борислав Береза on 17 Июнь 2015 г.

Цю інформацію підтверджує і позафракційний нардеп Віталій Купрій.

"В результаті нічних договорняків всередині коаліції і за її межами Порошенко переконав більшість депутатів голосувати за те, щоб зняти з посади голову СБУ Валентина Наливайченка", - зазначив Купрій.

Надійшла важлива інформація! В результаті нічних договірняків всередині коаліції та за її межами Порошенко переконав біл...

Posted by Виталий Куприй on 17 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Петро Порошенко вніс у Верховну Раду України подання про звільнення голови СБУ Валентина Наливайченка.

Вчора координатор коаліції, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявляв, що в Раді недостатньо голосів для відставки Наливайченко. Він стверджував, що Радикальна партія і група "Удар" не будуть підтримувати це подання.