ua en ru

Нардепи звинуватили начальника УМВС в Чернігівській обл. в зловживаннях повноваженнями

Начальник УМВС України в Чернігівській області, полковник міліції Едуард Альохін відверто саботує накази свого керівництва в особі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це заявляє група нардепів з парламентської більшості, яка пропонує створити тимчасову слідчу комісію з питань зловживання Альохіним службовим становищем.

Нардепи повідомляють, що чиновник не тільки ігнорує заклики начальства і громадськості припинити свавілля з роздачею гречки, що відбувається в обласному центрі напередодні недільних виборів, але і чинить тиск на місцеву міліцію з метою продовжувати політику бездіяльності і невтручання.

Вони відзначають, що одним з приводів для потрапляння Альохіна в зону уваги нардепів стало повне ігнорування обласним управлінням тієї ситуації, яка сталася між одіозними депутатами Радикальної партії і одним з кандидатів в депутати на скандальному 205-му окрузі Олексієм Дурнєвим.

"Побивший кандидата-шоумена депутат Андрій Лозовий досі не покараний ні за попередні злочини, за конкретно даний інцидент. У коаліції вважають, що ігнорування події обласної міліції є фактом підтвердження змови Едуарда Альохіна і лідера РП Олега Ляшка", - відзначають вони.

Нардепи звинуватили начальника УМВС в Чернігівській обл. в зловживаннях повноваженнями