ua en ru

Нардепу Гончаренку можуть заборонити в'їзд до Росії

Нардепу Гончаренку можуть заборонити в'їзд до Росії

Депутату Верховної Ради України Олексію Гончаренку можуть заборонити в'їзд в Росію, однак остаточно це питання буде вирішувати ФМС. Про це повідомив адвокат депутата Марк Фейгін, передає "Російська служба новин".

"Виїхати він, звичайно, поїде - у нього сесія, він депутат українського парламенту, йому треба працювати. Що стосується заборони в'їзду - я не знаю, це у нас вирішує ФМС. Але якщо ця стаття 27, частина 1 закону РФ про виїзді та в'їзді, то там питання про національну безпеку, якщо раптом з цих підстав, то це інше питання", - сказав адвокат.

Стаття 27 відповідного закону регулює відносини, пов'язані з виїздом із РФ та в'їздом в РФ громадян РФ, іноземних громадян і осіб без громадянства.

Як зазначається, сьогодні Тверський суд розгляне справу Гончаренка у зв'язку з невиконанням ним законних вимог співробітників поліції і непокорою працівникам поліції.

Нагадаємо, слідчий комітет РФ заявив, що Гончаренко допитували у справі про замах на вбивство громадянина РФ в одеських заворушеннях 2 травня.