ua en ru

Нардепу від БПП бризнули в очі газом на акції під будинком Луценка

Нардепу від БПП бризнули в очі газом на акції під будинком Луценка Фото: Олег Барна (UMN)

Олег Барна постраждав під будинком Луценка, коли приїхав туди захищати генпрокурора

Народному депутату від фракції "Блок Петра Порошенка" (БПП) Олегу Барні бризнули в очі з газового балончика на акції протесту під будинком генерального прокурора України Юрія Луценка. Відео інциденту оприлюднила прес-служба організації "Автомайдан" у Twitter.

"Нардеп Барна все ж приїхав до будинку Луценка, як завжди, спровокував людей і отримав газом в обличчя", - йдеться в повідомленні в мікроблозі.

Водночас Барна у своєму Facebook пояснив, що закликав учасників акції протесту припинити мітинг, тому що він є тиском на генпрокурора.

"Почав розмовляти з людьми, журналістами. Деякі депутати (Соболєв, Парасюк та інші) почали накручувати людей: тут живуть злодії, накрали тощо. Зауважив, що ви як законодавці не маєте права обзивати і звинувачувати, допоки це не встановить суд. Подавайте матеріали в НАБУ, а не маніпулюйте людьми. Почалися крики, штовханина, мати, погрози. В очі бризнули "черьомухою", - розповів Барна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що активісти "Автомайдану" і Центру протидії корупції завершили акцію біля будинку генерального прокурора України Юрія Луценка.