ua en ru

Нардеп: протягом тижня Порошенко внесе в парламент кандидатури в ЦВК

Нардеп: протягом тижня Порошенко внесе в парламент кандидатури в ЦВК Фото: Нардеп Гринів заявив, що протягом тижня Порошенко внесе в парламент кандидатури в ЦВК

Фракція "БПП" наполягає на внесенні законопроекту "Про зміни до закону про прокуратуру"

На цьому тижні президент України Петро Порошенко внесе в парламент кандидатури в Центральну виборчу комісію. Про це заявив народний депутат, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Гринів під час засідання Погоджувальної ради.

"Інформую, що Президент закінчив консультації з фракціями щодо нового складу ЦВК і вже на цьому тижні внесе кандидатури до парламенту", - повідомив він.


Гринів також зазначив, що фракція БПП буде наполягати на внесенні законопроектів про реформи охорони здоров'я до порядку денного на цьому тижні.

Крім цього, за словами нардепа, до порядку денного необхідно негайно внести законопроект "Про зміни до закону про прокуратуру".

"Немає можливості відкладати далі це питання. Відсутність генерального прокурора на сьогоднішній день створює напругу в суспільстві. Ми наполягаємо на тому, щоб вже сьогодні в порядку денному це питання було", - підкреслив Гринів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фракція "Народний фронт" висловила готовність підтримати кандидатуру Юрія Луценка на посаду генерального прокурора України.