ua en ru

Нардеп Рибалка заявив про незаконне стеження

Нардеп Рибалка заявив про незаконне стеження Фото: Сергій Рибалка

Глава фінкомітету поки що точно не знає, хто за цим стоїть

Голова комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики та банківської діяльності Сергій Рибалка заявив про злам його електронної пошти. Про це політик написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Незаконне стеження за мною триває. Вже були і зараз є всі підстави вважати, що триває незаконне прослуховування моїх телефонів. Третій тиждень триває чергова хвиля інформаційної атаки через окремі ЗМІ. А сьогодні був виявлений злам моєї електронної пошти", - зазначив Рибалка.

Голова фінансового комітету підкреслив, що йому поки невідомо, хто це може робити. При цьому він припустив, що це можуть бути "корумповані представники влади, незадоволені його принциповою позицією як опозиційного політика".

"А можливо, це результати діяльності іноземних спецслужб", - написав Рибалка, додавши, що планує з цього приводу звернутися з депутатським запитом до генерального прокурора України та голови СБУ з проханням провести розслідування всіх зазначених фактів.

Шановні однодумці! Незаконне стеження за мною продовжується. Вже було, і зараз є всі підстави вважати, що триває відшкодовують...

Опубліковано Сергеєм Рыбалкою 23 грудня 2016 р.

Нагадаємо, згідно з даними ЗМІ, раніше активісти Радикальної партії Олега Ляшка в Дніпрі виявили стеження за обласним офісом, яким керує Сергій Рибалка. Їм вдалося затримати кілька молодих людей у "цивільному", машину, повну змінних номерів, обладнання для стеження. Українські видання писали, що це були співробітники обласного управління національної поліції.