ua en ru

Нардеп Поляков не збирається виходити з ПР

Народний депутат від Партії регіонів Василь Поляков не збирався і не збирається залишати лави партії і фракції . Про це сказано в офіційному листі нардепів Полякова і Дмитрик Святаша (ПР).

« 2 грудня 2013 р. в ЗМІ була опублікована інформація про те, що народний депутат Василь Поляков виходить з Партії регіонів у зв'язку з подіями на Євромайдані. Даний матеріал є не відповідним дійсності, а також замовним і провокаційним. Організаторами даної інформаційної кампанії є Олександр Ярославський і група DCH, які намагаються здійснити рейдерське захоплення групи компаній «АІС», почесним головою спостережної ради якої є Поляков», - сказано в листі.

У повідомленні також наголошується, що нардепи готують документи для подачі позовів, які передбачають можливість відшкодування майнової та моральної шкоди, до тих ЗМІ, які сьогодні не опублікують спростування.

«Василь Поляков продовжує вести депутатську діяльність в лавах Партії регіонів і відповідної фракції ВР і не планує вихід з партії або з фракції. Василь Поляков залишається вірним українському народу і евроінтеграційному курсу країни, який реалізують Президент, Кабміном і парламент», - резюмується в листі.