ua en ru

Нардеп Оробець заявляє про побиття її та її помічників "Беркутом"

Народний депутат України Леся Оробець заявляє про побиття її та її помічників співробітниками "Беркуту".

Народний депутат України Леся Оробець заявляє про побиття її та її помічників співробітниками "Беркуту". Про це вона написала у своєму Facebook.

"Годину тому я знімала на мобільний телефон роздачу гранат табуну Беркуту, голів зо 20. Гранати ці, нагадаю, зараз масово кидаються в українських громадян і викликають важкі осколкові поранення, хоча для Пшонки і Лутковської вони "світлошумові".

Я підійшла по Грушевського з боку Ради. Вони чудово знали, хто я. Я не нападала ні на кого, стояла на відкритому місці з телефоном. На мене накинулась зграя з мінімум п'ятьох здоровенних беркутівців в масках і обладунку, збили з ніг, я впала на бруківку і сильно вдарилась головою, шолом врятував.

Трьох моїх захисників - чоговіків побили жорстокіше, по голові і по корпусу, від тяжких травм врятували шоломи і шапки. Телефон вибили з рук, розбили і відібрали. На мої крики "Чого ви мене б'єте, я ж вам нічого не роблю" вони з гиденькими смішками казали: "А ми тебе не б'ємо, ми тебе відтісняємо", - написала Оробець.