ua en ru

Нардеп від "Батьківщини" сформував антиукраїнську коаліцію в Полтавській облраді, - Мосійчук

Нардеп від "Батьківщини" сформував антиукраїнську коаліцію в Полтавській облраді, - Мосійчук Фото: Ігор Мосійчук

Народний депутат від "Батьківщини" Руслан Богдан сформував антиукраїнську коаліцію в Полтавській облраді. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук.

Сьогодні в Полтаві, на сесії обласної ради де-факто утворена антиукраїнська корупційна більшість до якої входити вся фра...

Опубліковано Ігором Мосійчуком 23 листопад 2016 р.

"Сьогодні в Полтаві, на сесії обласної ради де-факто створено антиукраїнську корупційну більшість, в яку входить вся фракція ВО "Батьківщини", фракція партії "Простих людей" Сергія Капліна (дітище Сергія Льовочкіна), фракції, куди входять екс-регіонали - "Відродження", "Рідне місто", і всього 4 депутати з 15 від фракції "БПП-Солідарність" на чолі з головою обласної ради Олександром Біленьким - написав Мосійчук.

За його словами, це "антиукраїнська корупційна більшість сьогодні: відмовилась перевіряти корупційні оборудки в КП "Полтавафарм", яке очолює представник простих, непростих людей Прядка; не проголосувала звернення до Верховної Ради України щодо підтримки законопроекту про визнання і вшанування політв'язнів радянського режиму, звернення до президента України щодо поновлення звань Героїв України Степану Бандері та Роману Шухевичу; відмовилося підтримувати програми допомоги Національної поліції і аграрно-промисловому комплексу Полтавщини".

"Антиукраїнською корупційною більшістю" в обласній раді, за словами Мосійчука, зараз керує народний депутат від ВО "Батьківщина" Руслан Богдан.

"По суті, саме він, а не Олександр Біленький, зараз здійснює керівництво новим негласним альянсом. Нагадаю, що сьогодні фракція Радикальної партії Олега Ляшка в знак протесту проти дій антиукраїнської корупційного більшості у Полтавській обласній раді, яка відмовилося розслідувати корупцію в КП "Полтавафарм", залишила засідання сесії", - зазначив Мосійчук.

"Антиукраїнська корупційна більшість виявилося такою "працездатною", що не змогла розглянути навіть усіх питань порядку денного і перенесла засідання на невизначений термін", - резюмував радикал.