ua en ru

"Наполі" створить "Реалу проблеми, - Саррі

"Наполі" створить "Реалу проблеми, - Саррі Фото: Мауріціо Саррі

У свою чергу Зідан розповів, що очікує важкого матчу

Головний тренер "Наполі" Мауріціо Саррі поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Реалом". Про це повідомляється на сайті УЄФА.

"Тиск йде на "Реал". Вони - чемпіони світу, найбагатший і сильний клуб. Тому вони просто зобов'язані пройти далі. Однак наші вболівальники - теж чемпіони світу та Європи. Так що подивимося завтра, чим усе закінчиться. Але ми в будь-якому випадку спробуємо створити йому проблеми", - сказав тренер.

Він зазначив, що напевно, "Реал" пройде далі, адже вони забивають вже в 46 матчах поспіль.

"Не думаю, що атмосфера на стадіоні сильно вплине на "Реал". Він звик грати в такій ситуації. Я більше сподіваюся, що вона вплине на нас. Не думаю, що крики уболівальників злякають "Реал". Єдине, що може налякати, - це коли бачиш неймовірну цілеспрямованість в очах суперника. І я сподіваюся, що наші вболівальники зможуть передати це гравцям", - додав Саррі.

При цьому головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан розповів, що очікує важкого матчу проти "Наполі".

"Ми знаємо, що завтра буде важка гра, як і завжди буває в Лізі чемпіонів. Але ми готові до цього матчу. Ми знаємо, якою буде атмосфера, як фанати будуть підтримувати свою команду, але на поле ми граємо 11 проти 11", - заявив Зідан.

У першій грі італійський клуб поступився на виїзді з рахунком 1:3.

Нагадаємо, колишній нападник "Наполі" Есек'єль Лавессі, а нині гравець китайського "Хебей Чайна Форчун", розповів, що неодноразово думав про повернення в неаполітанський клуб.