ua en ru

Наполі - Шахтар 3-0: відео голів та огляд матчу

Наполі - Шахтар 3-0: відео голів та огляд матчу Фото: "Наполі" - "Шахтар" (shakhtar.com)

Донеччани не зуміли взяти очки в п'ятому турі групового етапу Ліги чемпіонів

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів між "Наполі" та "Шахтарем".

Ця зустріч була шансом італійців поборотися за місце в плей-офф турніру і можливістю для донеччан достроково оформити путівку в 1/8 фіналу. Паулу Фонсека поставив в стартовому складі всіх найсильніших гравців, в тому числі повернувся відбував одноматчевую дискваліфікацію Ярослава Ракицького. Головною втратою "Наполі" стала відсутність основного центрбека Кулібалі.

Суперники, прекрасно вивчили один одного, почали поєдинок динамічно, але обережно. І результатом цих дій став рахунок матчу - 0:0.

Наполі - Шахтар 3-0: відео голів та огляд матчуНаполі - Шахтар 3-0: відео голів та огляд матчуНаполі - Шахтар 3-0: відео голів та огляд матчуНаполі - Шахтар 3-0: відео голів та огляд матчуНаполі - Шахтар 3-0: відео голів та огляд матчуНаполі - Шахтар 3-0: відео голів та огляд матчуНаполі - Шахтар 3-0: відео голів та огляд матчуНаполі - Шахтар 3-0: відео голів та огляд матчуНаполі - Шахтар 3-0: відео голів та огляд матчуНаполі - Шахтар 3-0: відео голів та огляд матчу

У другому таймі неаполітанці активізувалися, постійно тиснули на штрафну "гірників" і на 56 хвилині добилися свого: Лоренцо Інсіньє неймовірним ударом вгвинтив м'яч точно у верхній кут. "Шахтар" відреагував серією своїх атак, проте у підопічних Паулу Фонсека нічого не вийшло. Найгостріша атака завершилася ударом Марлоса в руки голкіперу.

"Адзуррі" не упустили можливість збільшити рахунок: Зелінський обігрався з Мертенс і з лінії воротарського пробив без шансів для кіпера. А вже через дві хвилини в ворота гостей влетів третій м'яч.