ua en ru

Наполі - Дніпро: Якщо боятися, то точно нічого не вийде, - Мирон Маркевич

Наполі - Дніпро: Якщо боятися, то точно нічого не вийде, - Мирон Маркевич Фото: Мирон Маркевич

Мирон Богланович закликає не боятися "Наполі"

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич сподівається, що його підопічним вдасться закрити відмінну атаку "Наполі" у першому матчі півфіналу Ліги Європи, повідомляє сайт "Дніпра".

"Я переглянув багато матчів "Наполі". Хосе Кальєхон, Гонсало Ігуаїн, Марек Гамшик - це серйозні гравці. Перш за все треба подумати над тим, як їм не дати зіграти так, як вони звикли. Думаю, що шанси у "Наполі" досягти фіналу вище - 60 на 40 відсотків на користь італійського клубу. В своїй штрафній ми стояти не збираємося. Потрібно буде акуратно зіграти в центрі поля і зробити ставку на контратаки. Не можна грати проти "Наполі" так, як це робив "Мілан" у неділю в серії А. Неаполітанці виграли з рахунком 3:0, однак ми пам'ятаємо про те, що суперник не тільки багато забиває, але й немало пропускає". - сказав Маркевич.

"З мандражом виходити на поле взагалі не можна, тим більше на матч з такою командою. Якщо боятися, то точно нічого не вийде. Нічого страшного, треба грати, показувати свої сильні сторони. Звичайно, Коноплянка - наш лідер. Ми чекаємо, що він проявить себе. У ранзі наставника "Металіста" я вже не один раз протистояв італійським командам. Але я розумію, "Наполі" буде сильніше тих клубів. Мені самому цікаво, як моя команда проведе ці два матчі", - додав тренер.

Нагадаємо, матч "Наполі" - "Дніпро" відбудеться 7 травня увечері, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.