ua en ru

НАЗК внесло припис заступнику голови Держлісагентства

НАЗК внесло припис заступнику голови Держлісагентства Фото: НАЗК (з відкритих джерел)

НАЗК внесло припис Володимиру Бондарю

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) внесло припис заступникові голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимиру Бондарю. Про це йдеться в повідомленні НАЗК.

Повідомляється, що мова йде про порушення вимог антикорупційного законодавства щодо етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону.

Так, за результатами виявлення порушень встановлено, що у директора державного підприємства "Харківська лісова науково-дослідна станція" виявлено наявність приватного інтересу, викликаного сімейними відносинами.

"З метою запобігання в подальшому порушенням антикорупційного законодавства Національне агентство вимагає провести відповідне службове розслідування та розглянути питання про притягнення винної особи до встановленої законом відповідальності. За невиконання припису керівник органу, підприємства, установи несе відповідальність, передбачену статтею 188-46 КУпАП", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше НАЗК внесло припис про порушення вимог законодавства голові Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Наталія Гудзь.