ua en ru

НАЗК внесло припис меру Києва Кличку

НАЗК внесло припис меру Києва Кличку Фото: Віталій Кличко (kmu.gov.ua)

Припис внесено стосовно керівника метрополітену

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) вніс приписи Київському міському голові Віталію Кличку і голові Бориспільської РДА Олександру Туренко. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Київському міському голові Віталію Кличко внесено припис щодо керівника метрополітену Віктора Брагінського, голові Бориспільської РДА Олександру Туренко - стосовно керівника апарату адміністрації Лілії Білик", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що начальник метрополітену та керівник апарату Бориспільської РДА не надали інформацію та документи на запити НАЗК, що є порушенням положень закону України "Про запобігання корупції".

Так, Брагінський не надав інформацію та копії документів на запити щодо володіння корпоративними правами трьох підприємств та не надав пояснень з приводу виконання ним вимог про передачу їх в управління іншій особі протягом 30 днів після призначення на посаду.

Білик відмовила в наданні інформації та копій документів за запитом НАЗК щодо можливих порушень сільським головою одного з сіл району вимог щодо запобігання конфлікту інтересів.

Національне агентство вніс приписи Київському міському голові і голові Бориспільської РДА Київському міському голові...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 24 травня 2018 р.

Нагадаємо, НАЗК на своєму засіданні ухвалив рішення про внесення припису керівнику Державного управління справами Івану Куцику щодо директора державного підприємства "Центр-сервіс" Лідії Лисимовой.