ua en ru

НАЗК внесло припис голові Держлікслужби

НАЗК внесло припис голові Держлікслужби Фото: НАЗК (з відкритих джерел)

НАЗК внесло припис Наталія Гудзь

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) внесло припис про порушення вимог законодавства голові Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Наталія Гудзь. Про це повідомляє пресс-служба НАЗК.

Повідомляється, що внесено припис щодо етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону голові Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Гудзь відносно посадових осіб Держлікслужби.

Рішення прийнято на засіданні Національного агентства.

"За результатами проведеної НАЗК позапланової перевірки в Держлікслужбі встановлено невиконання положень статті 19 закону України "Про запобігання корупції", що свідчить про неналежну організацію роботи щодо запобігання і виявлення корупції у зазначеному державному органі. А саме: антикорупційна програма Держлікслужби на 2017 рік, яка б відповідала вимогам частини другої статті 19 закону, не надійшла на узгодження в Національне агентство у встановлений законодавством термін", - йдеться в повідомленні.

НАЗК вніс припис Голові Держлікслужби Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис про порушення...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 11 грудня 2017 р.

Нагадаємо, в кінці листопада НАПК внесло припис про порушення вимог законодавства голові Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів Володимиру Лапі.