ua en ru

НАЗК перевіряє наявність у членів сімей низки чиновників громадянства Вануату

НАЗК перевіряє наявність у членів сімей низки чиновників громадянства Вануату Фото: НАЗК перевірить громадянство низки чиновників

Про результати перевірки буде повідомлено після її завершення

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) почало перевірку інформації щодо наявності у членів сімей низки чиновників громадянства Вануату. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАЗК у Facebook.

Як зазначається, в ефірі одного з телеканалів вийшов сюжет про наявність громадянства інших держав у членів сімей чиновників, які подали свої електронні декларації.

"Мова йде про внесені до Реєстру дані щодо належності членів родин декларантів до громадянства Республіки Вануату. Зокрема, перевіряється інформація відносно Я.В. Мосейка, А.В. Колесника, Є.В. Літвінова та інших. Про результати перевірки буде повідомлено після її завершення", - йдеться у повідомленні.

У НАЦІОНАЛЬНОМУ АГЕНТСТВІ РОЗПОЧАТО ПЕРЕВІРКУ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ГРОМАДЯНСТВО БЛИЗЬКИХ ОСІБ ОКРЕМИХ ДЕКЛАРАНТІВ ЗА ФАКТАМИ, ...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 26 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Верховну Раду України внесли законопроект №5178 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих положень про запобігання корупції".