ua en ru

НАЗК призупиняє доступ НАБУ до реєстру е-декларацій

НАЗК призупиняє доступ НАБУ до реєстру е-декларацій Фото: логотип НАЗК (з відкритих джерел)

НАЗК зафіксувало, що уповноваженою особою НАБУ була зроблена зміна е-декларації

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) призупиняє доступ співробітникам Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) до реєстру електронних декларацій. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Рішення прийняте на період з’ясування обставин, що вказують на зміну статусу щорічної декларації за 2016 рік в ІТС Реєстр одного із суб’єктів декларування", -йдеться у повідомленні.

НАЗК призупиняє доступ співробітникам НАБУ до документів з конфіденційною інформацією про суб’єктів декларування в ІТС Р...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 8 грудня 2017 р.

Зазначають, що НАЗК зафіксувало, що була зроблена та підтверджена власним електронним цифровим підписом уповноваженої особи НАБУ зміна е-декларації.

Нагадаємо, у листопаді у НАБУ заявили про початок розслідування відносно посадових осіб НАЗК. Відомості по справі були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 10 листопада.

Розслідування почали за фактом можливого вчинення посадовими особами НАЗК дій з отримання неправомірної вигоди у особливо великих розмірах, поєднаних з вимаганням такої вигоди.