ua en ru

В НАЗК представили концепцію Антикорупційної стратегії до 2020 року

В НАЗК представили концепцію Антикорупційної стратегії до 2020 року Фото: НАЗК

Також представлено дорожню карту щодо розробки стратегії

В Національному агентстві з питань запобігання корупції (НАЗК) представили концепцію Антикорупційної стратегії на 2018-2020 роки. Про це йдеться у повідомленні прес-служби НАЗК.

"Проект Засад державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційної стратегії на 2018-2020 роки) та дорожню карту щодо розробки стратегії представили у Національному агентстві з питань запобігання корупції під час засідання міжвідомчої робочої групи за участі міжнародних партнерів", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що до пріоритетів антикорупційної стратегії віднесено, зокрема, оцінку рівня корупції та аналіз результатів дії попередньої стратегії, завершення формування антикорупційних органів, вдосконалення законодавчої ініціативи, запобігання корупції на всіх рівнях влади та у приватному секторі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України на вчорашньому засідання, 23 серпня 2017 року, схвалив стратегію у сфері запобігання та протидії корупції, внесену Міністерством інформаційної політики України.