ua en ru

НАЗК передало до суду протокол про несвоєчасне подання е-декларації заступником мера Черкас

НАЗК передало до суду протокол про несвоєчасне подання е-декларації заступником мера Черкас Фото: НАЗК

До суду направлено адміністративний протокол

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до суду адміністративний протокол щодо невчасного подання е-декларації стосовно заступника Черкаського міського голови. Про це повідомляє прес-служба НАЗК на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"За рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції направлено до суду адміністративний протокол про несвоєчасне подання декларації стосовно заступника Черкаського міського голови Сергія Гури", - сказано у повідомленні.

НАЗК направило до суду адмінпротокол щодо невчасного подання е-декларації стосовно заступника Черкаського міського голов...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 9 жовтня 2017 р.

Так, в НАЗК встановили, що Гура несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 рік без поважних причин, чим вчинив адміністративне правопорушення, передбачене частиною першою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, Рівненська місцева прокуратура направила до суду обвинувальний акт за фактом умисного неподання е-декларації керівником одного із структурних підрозділів Рівненської обласної державної адміністрації.