ua en ru

НАЗК передало в суд адмінпротоколи стосовно депутата Нікопольської міськради

НАЗК передало в суд адмінпротоколи стосовно депутата Нікопольської міськради Фото: суд (Pixabey)

Протоколи складено за порушення вимог закону "Про запобігання корупції"

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило в суд протоколи про адміністративні правопорушення стосовно депутата Нікопольської міської ради. Про це повідомляє прес-служба НАЗК на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду протоколи про адміністративні правопорушення стосовно депутата Нікопольської міської ради VII скликання Валентини Шулім. Протоколи складено за порушення вимог Закону України "Про запобігання корупції" щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів", - сказано у повідомленні.

Так, встановлено, що під час розгляду питання "Про передачу у власність громадянці Шулім Валентині Григорівні земельної ділянки на вул. П. Брачка, 28 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)" депутат публічно, на сесії, не оголосила про наявність у неї по цьому питанню приватного інтересу та взяла участь у голосуванні за це рішення.

НАЗК: До суду направлені протоколи про адміністративні правопорушення стосовно депутата Нікопольської міської ради Наці...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 10 липня 2017 р.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду протоколи про адміністративні правопорушення щодо двох депутатів Томаківської селищної ради Томаківського району Дніпропетровської області Євгена Бардадима і Володимира Леперди.