ua en ru

НАЗК оголосило про старт роботи і запуск е-декларування без атестата

НАЗК оголосило про старт роботи і запуск е-декларування без атестата Фото: глава НАЗК Корчак Наталія

Система готова для подання та оприлюднення декларацій

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАПК) офіційно починає свою повноцінну роботу і запускає систему електронного декларування без атестата Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації. Про це на брифінгу заявила голова НАЗК Наталія Корчак під час брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Національне агентство з протидії корупції, розглянувши на своєму засіданні всі матеріали, обставини і дані, прийняло рішення оголосити: на сьогоднішній день існують умови для старту, незважаючи на відмову розробника виправити зауваження. НАПК оголошує про початок своєї повноцінної роботи, в тому числі і з електронного декларування", - заявила Корчак.


За її словами, розробник програмного забезпечення визнав наявність проблем в частині функціонування модуля інтеграції з іншими державними реєстрами.

"Агентство зробило все, щоб система запрацювала. Ніяких рішень, щоб відстрочити систему запуску (е-декларування, - ред.) немає. Система готова, щоб подавати та оприлюднювати декларації. Ми наполягаємо, щоб система була ще й безпечною", - додала Корчак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що електронне декларування запрацює з 15 серпня у будь-якому випадку.