ua en ru

Електронне декларування запрацює з 15 серпня у будь-якому випадку, - НАЗК

Електронне декларування запрацює з 15 серпня у будь-якому випадку, - НАЗК Фото: голова Національного агентства з запобігання корупції Наталія Корчак

Система буде вдосконалюватися після запуску

Система електронного декларування в Україні запрацює з 15 серпня 2016 року в будь-якому випадку. Про це в ефірі "112 Україна" заявила глава Національного агентства з запобігання корупції Корчак Наталія.

"Фактично ми готуємося зробити заяву, але запуск системи е-декларування у будь-якому разі буде, тому що у відповідності з законом, у перехідних положеннях зазначається, що мова йде про подання і оприлюднення інформації декларанта", - заявила Корчак.


За її словами сьогодні продовжиться робота в рамках Держспецзв'язку, НАПК також має намір провести засідання, а система електронного декларування буде вдосконалюватися після запуску.

"Електронне декларування запрацює в будь-якому випадку, це я можу гарантувати на 100%...Система подання і оприлюднення інформації буде працювати. Те, що ми хочемо цю систему вдосконалити - ми будемо над цим працювати", - додала Корчак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Держспецзв'язку передала НАЗК "засекречені" зауваження по е-декларуванню.