ua en ru

НАЗК пояснило зникнення декларацій прокурорів

НАЗК пояснило зникнення декларацій прокурорів Фото: НАПК

Декларації прокурорів вилучили з реєстру в цілях безпеки

Національне агентство з запобігання корупції (НАЗК) пояснило вилучення з публічного реєстру е-декларацій прокурорів. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Декларації ряду посадових осіб військової прокуратури були вилучені з Реєстру е-декларацій на підставі відповідного рішення про застосування спеціальних заходів забезпечення безпеки", - повідомили в НАЗК.

Зокрема, декларації співробітників військової прокуратури були вилучені на підставі відповідного рішення про застосування спеціальних заходів забезпечення безпеки цих працівників та їх близьких родичів, згідно зі статтями 10, 13, 14 Закону України "Про державний захист працівників суду і правоохоронних органів.

НАКЗ: Декларації низькі посадових осіб військової прокуратури були вилучені з Реєстру е - декларацій на підставі відповід...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 14 квітня 2017 р.

"Такі заходи мають винятковий і тимчасовий характер. При цьому ці декларації зберігаються на ресурсах реєстру і доступні для перевірки", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після відновлення роботи реєстру Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), з реєстру зникли більше 200 декларацій працівників Генеральної прокуратури України (ГПУ) та військових прокуратур.