ua en ru

НАЗК виявило порушення у декларації заступника прокурора Донецької області

НАЗК виявило порушення у декларації заступника прокурора Донецької області Фото: НАЗК

Рішення прийнято на засіданні агентства 20 липня 2017 року

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) внесло припис про порушення вимог законодавства прокурора Донецької області Євген Бондаренко стосовно заступника прокурора області Григорія Шуліки. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Повідомляється, що внесено припис щодо етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень закону.

"Згідно з документом, заступник прокурора Донецької області при складанні та поданні декларації порушив вимоги пунктів 2 і 7 статті 46 Закону України "Про запобігання корупції" і зазначив у декларації окремі недостовірні відомості", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що рішення прийнято на засіданні агентства 20 липня 2017 року.

Так, з метою усунення виявлених порушень НАЗК вимагає вжити заходів щодо виконання заступником прокурора Донецької області обов'язки щодо подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2015 рік.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАПК початок повну перевірку електронних декларацій лідера фракції "Батьківщина" у Верховній Раді України Юлії Тимошенко.