ua en ru

НАЗК знайшло порушення в деклараціях ще трьох українських чиновників

НАЗК знайшло порушення в деклараціях ще трьох українських чиновників Ілюстративне фото (facebook.com-NAZKgov)

В Національну поліцію спрямовані обґрунтовані висновки після перевірки

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило в Національну поліцію обґрунтовані висновки, затверджені на засіданні агентства за результатами повної перевірки декларацій ще трьох чиновників. Про це повідомляє пресс-служба НАЗК.

Не дотримувалися норм антикорупційного законодавства, подаючи декларації за 2016 рік, депутат Уманської міської ради Черкаської області Семененко Сергій Іванович, мер м. Дрогобич Львівської області Кучма Тарас Ярославович і директор Департаменту зовнішніх відносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Луганської ОДА Денищенко Денис Вікторович.

Так, було встановлено, що депутат Сергій Семененко недостовірно вказав розмір статутного капіталу в товаристві і взагалі не вказав, що є власником корпоративних прав ще у трьох товариствах з загальним розміром внеску в статутний капітал 1 793 920 гривень.

Міський голова м. Дрогобич Тарас Кучма не вказав у декларації власний житловий будинок в смт Славське вартістю 637 383 гривень.

Директор Департаменту Луганської ОДА Денис Денищенко не задекларував дохід дружини на суму 99 466 гривень, її квартиру площею 30 кв. м, частки в квартирі та будинку площею 74 кв. м та 56 кв. м відповідно.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Національне агентство з протидії корупції направить в Національне антикорупційне бюро висновки про повну перевірці декларацій за 2015 і 2016 роки екс-голови Державної екологічної інспекції Андрія Заїки.