ua en ru

НАЗК направило до суду адмінпротокол стосовно депутата Лисичанської міськради

НАЗК направило до суду адмінпротокол стосовно депутата Лисичанської міськради Фото: НАЗК

Кирилов допустив виникнення реального конфлікту інтересів

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до суду протокол про адміністративне правопорушення стосовно депутата Лисичанської міської ради (Луганська область) Павла Кирилова. Про це повідомляє пресс-служба НАПК.

Повідомляється, що НАЗК встановило, що Кирилов будучи депутатом сьомого скликання, допустив виникнення реального конфлікту інтересів, під час засідання Лисичанської міської ради, чим порушив вимоги статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме - неповідомлення в установлених законом випадках і порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів

Так, у депутата був присутній особистий інтерес, обумовлений бажанням отримати вигоду у вигляді позитивного рішення про продаж йому земельної ділянки в розстрочку на один рік на загальну суму 350 тис. гривень.

Згідно з протоколом двадцять восьмої сесії він взяв участь в розгляді та обговоренні проекту рішення з зазначеного питання Лисичанської міськради без самостійного публічного оголошення про конфлікт інтересів у ході засідання ради.

Нагадаємо, раніше прокуратура Луганської області порушила справу проти секретаря міськради Сєвєродонецька Ігоря Буткова.