ua en ru

НАЗК направило до суду 4 протоколи про адмінпорушення чиновників

НАЗК направило до суду 4 протоколи про адмінпорушення чиновників Фото: НАЗК

Протоколи складені проти чиновників Миколаївської і Херсонської області

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до суду 4 протоколи про адміністративні порушення чиновників Миколаївської і Херсонської області. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"НАЗК направило до суду ще 4 протоколи про адміністративні правопорушення. Мова йде про вчинення дій або прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, протоколи складено стосовно голови Новобузького районного суду Миколаївської області та начальника Державної екологічної інспекції в Херсонській області - головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області.

Наголошується, що складені протоколи за правопорушення, передбачені частинами першою і другою статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення - порушення вимог щодо запобігання і врегулювання конфлікту інтересів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК внесло припис меру Києва Віталія Кличка стосовно чиновників КМДА за порушення законодавства щодо етичної поведінки, запобігання і врегулювання конфлікту інтересів.