ua en ru

НАЗК направило до поліції ще два протоколи щодо несвоєчасного подання декларацій чиновниками

НАЗК направило до поліції ще два протоколи щодо несвоєчасного подання декларацій чиновниками Фото: Національне агентство з питань запобігання корупції (facebook.com/NAZKgov)

Протоколи стосуються прокурора і колишнього працівника ДФС

Національне агентство по запобіганню корупції (НАЗК) направило до Нацполіції ще два адмінпротоколи про умисне неподання декларацій чиновниками. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Протоколи стосуються прокурора Дніпропетровської місцевої прокуратури № 3 Марини Васильєвої та колишнього працівника Державної фіскальної служби (ДФС) України Павла Гульченка.

2017 року Васильєва несвоєчасно без поважних причин подала декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік.

Гульченко після звільнення 2016 року з ДФС України без поважних причин несвоєчасно подав 2017 року декларацію за попередній рік.

НАЗК направило до суду ще 2 адмінпротоколи щодо невчасного подання е-декларацій За рішенням Національного агентства з п...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 20 листопад 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні, 20 листопада, НАЗК направило в Нацполіцію 8 обґрунтованих висновків про умисне неподання декларацій колишніми працівниками Державної фіскальної служби після звільнення.