ua en ru

НАЗК надіслало до Нацполіції висновки про неподання декларацій колишніми посадовцями

НАЗК надіслало до Нацполіції висновки про неподання декларацій колишніми посадовцями Фото: Національне агентство з питань запобігання корупції (facebook.com/NAZKgov)

Відомство затвердило 8 обґрунтованих висновків про правопорушення

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) надіслало до Нацполіції 8 обгрунтованих висновків про умисне неподання декларацій колишніми працівниками Державної фіскальної служби після звільнення. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Відповідно до документів, НАЗК надсилало нагадування колишнім посадовцям ДФС про необхідність подання декларацій у передбачений антикорупційним законом десятиденний термін", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляють у відомстві, колишні посадовці нагадування проігнорували і не надали пояснень щодо причин неподання декларацій.

НАЗК надсилає до Нацполіції 8 обгрунтованих висновків про умисне неподання декларацій після звільнення Національне аген...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 20 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 17 листопада НАЗК прийняло рішення провести повну перевірку електронних декларацій нардепа від "Блоку Петра Порошенко" Богдана Дубневича і ще 10 чиновників.

У НАЗК також відзначили, що вирішили ще на місяць продовжити перевірку декларацій 20-ти суб'єктів декларування.