ua en ru

Після нападу в посольстві Ізраїлю помер другий йорданець

Після нападу в посольстві Ізраїлю помер другий йорданець Фото: прапор Ізраїлю (minagro.gov.ua)

Від отриманих поранень внаслідок перестрілки загинув другий йорданець

Другий громадянин Йорданії помер від отриманих поранень в результаті перестрілки в посольстві Ізраїлю в столиці Йорданії. Про це повідомляє Reuters.

Повідомлялось, що на території комплексу ізраїльського посольства в Аммані відбулася перестрілка. В результаті перестрілки загинув один громадянин Йорданії, ще двоє - ізраїльтянин і йорданець - були поранені. Всі вони, в тому числі і загиблий йорданець, були доставлені в лікарню.

Як повідомляється, дипломатичний комплекс знаходиться в одній з престижних частин міста - районі Рабія. За інформацією правоохоронних органів, на територію посольства перед початком стрільби зайшли двоє чоловіків-йорданців, які працюють на місцевій меблевій фабриці. Подробиці перестрілки не розкриваються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напад на посольство Ізраїлю в Йорданії міг влаштувати 17-річний підліток. Як повідомляється, нападник наніс удар ножем в груди ізраїльському охоронцю. В результаті перестрілки зловмисник був убитий, а охоронець отримав важке поранення, зараз він перебуває в госпіталі.