ua en ru

Напад на Найєма: суд над затриманими почнеться о 15:30

Напад на Найєма: суд над затриманими почнеться о 15:30 Фото: Мустафа Найєм (РБК-Україна)

За напад на Найєма на даний момент затримали трьох чоловіків

Затриманим за напад на Мустафу Найєма (нардеп від "Блоку Петра Порошенка") Шевченківський районний суд обере міру запобіжного заходу. Про це у Facebook повідомив його брат Масі Найєм.

"Суд з обрання запобіжного заходу трьом нападникам на Мустафу буде о 15:30, суддя Мєлєшак. Шевченківський суд, вулиця Дегтярівська, 31а", - повідомив Найєм.

Суд по обранню запобіжного заходу трьом нападникам на Мустафу буде о 15:30, суддя Мєлєшак. Шевченківський суд, вулиця Дегтярівська 31а.

Опубліковано Masi Nayyem 2 травня 2018 р.

Зазначимо, Шевченківський райсуд підтвердив, що вже надійшли клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою відносно трьох затриманих.

На розгляд до Шевченківського районного суду міста Києва надійшли клопотання про застосування запобіжного заходу у...

Опубліковано Шевченківський районний суд міста Києва 2 травня 2018 р.

Повідомляємо, що судове засідання з розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під...

Опубліковано Шевченківський районний суд міста Києва 2 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція оголосила в розшук одного з підозрюваних у нападі на Найєма. Передбачається, що саме Магомет-Амін Саїтов зламав нардепу щелепу.

30 квітня в центрі Києва в районі Бессарабської площі автомобіль Mercedes підрізав машину Найєма. На місці інциденту виник конфлікт та бійка, в результаті нардепу зламали щелепу. Пізніше його госпіталізували і прооперували. За підозрою в нападі затримали трьох чоловіків. Двоє з них мають громадянство РФ, ще один - громадянин України. Затриманим оголосили про підозру у хуліганстві.