ua en ru

Напад на Михайлика: поліція готує клопотання про призначення балістичної експертизи

Напад на Михайлика: поліція готує клопотання про призначення балістичної експертизи Фото: Олег Михайлик (facebook.com/oleg.mykhaylyk)

Раніше повідомлялось, що стріляли з револьверу калібру 5,6 мм

Поліція готує клопотання про призначення балістичної експертизи через напад в Одесі на громадського діяча Олега Михайлика. Про це повідомляють в прес-службі поліції Одеської області.

Повідомляється, що через напад на одеського активіста Олега Михайлика поліція буде клопотати про призначення низки судових експертиз, зокрема і балістичної.

"Готуються клопотання про призначення низки судових ескпертиз, в тому числі балістичної для встановлення зброї, з якої вчинено замах на вбивство", - зазначили в поліції.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що екс-заступник голови Одеської ОДА Зоя Казанжи на своїй сторінці в Facebook написала, що у Михайлика стріляли з револьвера калібру 5,6 мм.

Крім того, для розслідування нападу на громадського активіста Олега Михайлика створено посилену слідчо-оперативну групу. До розслідування нападу на Михайлика залучили співробітників Служби безпеки України.

Раніше повідомлялось, що за фактом нападу на Михайлика поліція відкрила справу за ст. 15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство).

Нагадаємо, у громадського активіста Олега Михайлика стріляли вчора, 22 вересня, в Одесі.