ua en ru

Напад на інкасаторів в Одесі: підозрюваних арештували без права на заставу

Напад на інкасаторів в Одесі: підозрюваних арештували без права на заставу Ілюстративне фото (flickr.comNational PoliceofUkraine)

Чоловіки напали на інкасаторів та забрали у них 185 тис. гривень

За клопотанням Одеської місцевої прокуратури №3 судом взято під варту без можливості внесення застави групу підозрюваних у нападі на інкасаторів, яке сталось 21 вересня. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

У прокуратурі зазначили, що зловмисники напали на техніків-інкасаторів, які вранці мали провести необхідні операції з платіжним терміналом. Вони прибули на місце злочину завчасно та зі зброєю, напали на двох співробітників комерційної установи та підстрелили їх. Після чого забрали 185 тис. гривень та зникли. Їх згодом затримали в місті Чорноморськ.

Раніше повідомлялось, що в Одесі затримали нападників на працівників компанії по обслуговуванню платіжних терміналів. Для затримання нападників у дію було введено оперативний план "Сирена", а після встановлення фактичних даних про нападників - "Грім"

Нагадаємо, у центрі Києва в результаті аварії перекинувся інкасаторський автобус, в аварії постраждала одна людина. В результаті зіткнення автомобіля "Фольксваген" та інкасаторського мікроавтобуса останній перекинувся.