ua en ru

Напад Бойко на Ляшка - протистояння прокремлівських та проукраїнських сил, - експерт

Напад Бойко на Ляшка - протистояння прокремлівських та проукраїнських сил, - експерт Фото: Володимир Цибулько

Напад лідера фракції "Опозиційний блок" Юрія Бойка на голову фракції Радикальної партії Олега Ляшка - протистояння прокремлівських та проукраїнських сил. Таку думку висловив політолог Володимир Цибулько, додавши, що напад Бойко на це Ляшко - підсвідома реакція екс-регіонала на правду Ляшко.

"Бойко, який завжди вважався обережним і стриманим політиком, вступив радше як політичний хижак, з низькою політичною культурою, піддавшись інстинктивної реакції, яка настала після різких заяв лідера опозиційної фракції Олега Ляшка", - заявив Цибулько.

За його словами, по суті, Бойка "не зміг себе стримати, коли Ляшко публічно закликав голову СБУ звернути увагу на часті візити Бойко в столицю країни агресора - Москву.

"Що демонструє паніку і страх оприлюднення правдивої інформації", - вважає політичний експерт.

Він підкреслив, що конфлікт Ляшко проти Бойка - це протистояння проукраїнських і прокремлівських сил, які зійшлися на парламентському рівні.

"Не секрет, що Кремль хоче таким чином спровокувати масові протести, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні, і "Опозиційний блок" їм в цьому вдало підіграє", - додав Цибулько.

Окремо експерт зазначив стійкість лідера Радикальної партії, який "не повівся на провокації регіонала і надалі продовжував переконувати словом і говорити правду в мікрофон".

Нагадаємо, сьогодні на погоджувальній раді екс-регіонал Юрій Бойко накинувся з кулаками на лідера РПЛ Олега Ляшка.