ua en ru

Напад на активіста в Одесі: поліція затримала другого фігуранта

Напад на активіста в Одесі: поліція затримала другого фігуранта Фото: місце нападу на Стерненко в Одесі (facebook.com/UA.National.Police)

Поліція встановила особу загиблого учасника нападу на активіста Стерненка

Поліція затримала другого фігуранта нападу на активіста Сергія Стерненка в Одесі. Про це у Facebook повідомив радник начальника поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

"Поліція Одеської області встановила місцезнаходження і затримала другого фігуранта резонансних подій на Фонтанській дорозі в Одесі вночі. На даний момент відомо, що один чоловік загинув на місці подій, один отримав тілесні ушкодження", - зазначив Форостяк.

Він уточнив, що тілесні ушкодження отримав активіст Сергій Стерненко, його направили до медичного закладу. Життю та здоров'ю активіста нічого не загрожує.

"Особу загиблого встановлено, подробиці про подію, яка сталася, і мотиви будуть оприлюднені незабаром", - додав Форостяк.

Нагадаємо, напередодні в Одесі стався напад на активіста Сергія Стерненка. За його словами, він чинив опір, в результаті чого один з нападників був важко поранений і згодом помер.