ua en ru

Нападника на Пашинського звинуватили у викраденні автомобіля

Нападника на Пашинського звинуватили у викраденні автомобіля У ситуації навколо конфлікту Пашиньского та Хімікуса (на фото, джерело - УН) виявляються нові деталі

Наталія Авдєєва заявляє, що її машину викрали на Оболоні у Києві

В'ячеслав Хімікус, який у результаті конфлікту з народним депутатом Сергієм Пашинським отримав вогнепальне поранення, намагався вкрасти автомобіль у однієї з постраждалих Наталії Авдєєвої, яка здала свою машину в оренду Хімікусу. Про це вона розповіла в коментарі телеканалу 24.

"Через 2 тижні людина мені дзвонить і каже: автомобіль викрали на Оболоні. В процесі слідчих дій, з'ясувався дуже цікавий факт: людина просто хотіла вкрасти у мене автомобіль. За манерою, як Хімікус до мене звертався з погрозами і з усім іншим, я просто побоялася на той момент відкривати кримінальну справу. Кричуща несправедливість, коли, дійсно погану людину характеризують добре. Вона просто не має залишатися непоміченою", – заявила Авдєєва.

Крім того, згідно з даними телеканалу 24, з 2011 року проти Хімікуса було відкрито кілька кримінальних проваджень. Зокрема, за хуліганство, погрози, побиття колишньої дружини та спробу викрадення авто.

Нагадаємо, як повідомляв сам Пашинський, ввечері 31 грудня нетверезий чоловік скоїв на нього напад. Захищаючись, депутат вистрілив в ногу нападнику.

Кримінальні провадження, порушені за фактом інциденту за участю Пашинського, розслідує Київська обласна прокуратура.