ua en ru

У податковій інспекції Полтави проводять обшук

У податковій інспекції Полтави проводять обшук Фото: ГПУ проводить обшук в ГУ ДФС в Полтавській області

Сарган зазначила, що це системний процес, організований генпрокурором

В будівлі ГУ ДФС в Полтавській області сьогодні, 9 червня, проводяться обшуки, санкціоновані Печерським судом Києва за поданням слідчого Нацполиции відповідно під процесуальним керівництвом ГПУ. Про це повідомляє прес-секретар ГПУ Лариса Сарган.

"У службових кабінетах Державної фіскальної служби в Полтавській області дійсно проводяться обшуки, санкціоновані Печерським судом. Києва, за поданням слідчого Національної поліції відповідно під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України", - зазначає Сарган.


За її словами, з виїздом на місці працювали фахівці Нацполиции, а також, в першу чергу, фахівці процесуально керуючої ГПУ відповідно до виконання постанови суду.

"У податковій інспекції Полтави проводять обшукФото: ГУ ДФС в Полтавській області закрили на час обшуку

"Це системний процес, який організований новим Генпрокурором Юрієм Луценком, з розслідування злочинів, пов'язаних з незаконним відшкодуванням податку на додану вартість підприємствами України", - підкреслила вона.

У податковій інспекції Полтави проводять обшукФото: "чорний" вхід податкової інспекції перекрили

Раніше повідомлялося, що в будівлю Полтавської податкової інспекції увірвалося близько 30 озброєних людей. Також перекрили "чорний" вхід податкової інспекції.

Нагадаємо, раніше у ГПУ почала функціонувати електронна пошта для скарг на прокурорів.