ua en ru

Наливайченко отримав статус учасника АТО законно, - Лубківський

Наливайченко отримав статус учасника АТО законно, - Лубківський Фото: Маркіян Лубківський

Лубківський вважає, що Тандіт повівся підло й брехливо

Колишній радник голови Служби безпеки України (СБУ) Маркіян Лубківський заявив, що Валентин Наливайченко законно отримав статус учасника бойових дій за часів його роботи в СБУ. Про це він заявив в коментарі на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Ніж у спину Наливайченку встромив такий собі дивний тип Тандіт, звинувативши екс-голову СБУ, який розгортав антитерористичну операцію у одержанні статусу учасника бойових дій. Саме Наливайченко разом з Альфою у критичному квітні 2014 р. працював у зоні АТО. Саме Наливайченко навесні вже цього року на лінії розмежування інспектував роботу підрозділів СБУ біля Донецького аеропорту, і саме він 18 травня проводив на Сарматі колегію СБУ... Дрібно, підло і брехливо, Тандіт", - написав Лубківський.

Незвично боляче виймати ножа зі спини від людини, з якою працював, ніби й товаришував, яка клялася в дружбі і співала ди...

Posted by Markian Lubkivskyi on 10 Июль 2015 г.

На уточнююче питання читача, чи законно Наливайченко отримав статус, чи не отримав його зовсім, екс-радник голови СБУ відповів: "Законно".

Наливайченко отримав статус учасника АТО законно, - Лубківський

Фото - Facebook Маркіяна Лубківського

Нагадаємо, сьогодні в ефірі одного з політичних ток-шоу представник Центру сприяння звільненню заручників Юрій Тандіт повідомив, що Наливайченко оформив собі статус учасника бойових дій.

Зазначимо, що Лубківський пішов з СБУ слідом за Наливайченком.