ua en ru

Наливайченко назвав своїх партнерів

Підводячи підсумки об'єднавчого конгресу громадських організацій, Валентин Наливайченко заявив про об'єднання 157 громадських організацій у єдину громадсько-політичну коаліцію та назвав її учасників. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Антикорупційного руху".

"Ми єднаємося не абстрактно, а за принципом рішучої дії та поступу. В нашій великій команді є герої АТО, волонтери, громадські організації, партійні структури тощо. Для нас об'єднання - це політична дія, платформа і розуміння, як треба діяти та перемагати. Серед завдань новоствореного громадсько-політичного об'єднання бачимо три складові: справедливу економіку, дієвий захист кожного українця та нульову толерантність до корупції і корупціонерів. Тут ті хто б'ється за свій будинок, своїх дітей свою Батьківщину. За справедливий суд, чесну поліцію, сильну армію", - заявив Наливайченко.

За словами лідера "Антикорупційного руху", в об'єднанні вже сьогодні беруть участь партія "Батьківщина" Юлії Тимошенко, партія "Громадський контроль" Дмитра Добродомова, Тарас Костанчук і воїни-герої з об'єднання "Справедливість", активісти з громадської організації "Українці Разом", а також представники інших політичних та громадських сил.