ua en ru

Наливайченко використовував свою посаду для допомоги Фірташу у боротьбі з конкурентами, - нардеп

Наливайченко використовував свою посаду для допомоги Фірташу у боротьбі з конкурентами, - нардеп Фото: голова СБУ Валентин Наливайченко

СБУ заборонила в'їзд в Україну конкуренту Фірташа з США

Глава Служби безпеки України (СБУ) Валентин Наливайченко використовував свою посаду для допомоги бізнесменові Дмитру Фірташу в боротьбі з конкурентами. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України від "Блоку Петра Порошенко" Сергій Лещенко.

"Я обіцяв розповісти про те, як Наливайченко використовував посаду глави СБУ для допомоги Фірташу у зведенні рахунків. Це історія про те, як СБУ заборонила в'їзд в Україну американського громадянина, у якого Фірташ "віджав" активи. Мені все одно, як ці люди вирішать свій корпоративний конфлікт у суді, в сауні або на сходці - але використовувати спецслужбу в інтересах Фірташа і проти американських громадян - це вже за межею. Подаю документ з купюрами, оскільки він містить секретну інформацію", - повідомив Лещенко.

Наливайченко використовував свою посаду для допомоги Фірташу у боротьбі з конкурентами, - нардеп

(Фото: facebook.com/leshchenko.ukraine)

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко незадоволений роботою Валентина Наливайченка на посаді голови Служби безпеки України і планує на поточному тижні внести до Верховної Ради подання про його відставку.

Лідер фракції "Радикальної партії" Олег Ляшко повідомив, що Президент України Порошенко вже сьогодні внесе до Верховної Ради подання про звільнення Валентина Наливайченка.