ua en ru

Найменші ціни на комерційну нерухомість - в Мексиці, - результати дослідження.

Colliers International, глобальний лідер у наданні послуг з аналізу і дослідження ринків комерційної нерухомості, надала дані для Світового Аналізу конкурентних Можливостей (Global Competitive Alternatives Study), проведеного компанією KPMG в 2009/2010 р.
Чотири найбільші міста США - Нью-Йорк, Лос-Анджелес, Чикаго і Даллас - формують основу, щодо якої порівнюються експлуатаційні витрати інших країн і міст.
Відповідно до дослідження, Мексика, як єдина країна з перехідною економікою, включена до звіту, є країною з найменшими серед досліджуваних країн, цінами. Найбільш великі міста Мексики в середньому мають цінову перевагу в 18,2% щодо порівняльної основи (США).
Серед досліджуваних індустріально розвинених країн Канада і Нідерланди займають лідируючі позиції з показниками 5,0% і 3,5% відповідно вище рівня США.
Австралія, Великобританія і Франція розташувалися на четвертій, п'ятій і шостій позиціях відповідно. Привабливість цін в Австралії вище основи США на 2,2% в той час, як показники Великобританії і Франції дуже близькі - різниця становить 1,8% і 1,7%.
Показники Італії практично еквівалентні показниками, прийнятим за основу (США).
Серед 10 досліджуваних країн найвищі витрати зафіксовані в Німеччині та Японії - 2,6% і 7,6% відповідно вище рівня США.
«У сучасну епоху інформації, якість даних і відповідний аналіз є найважливішими складовими обслуговування наших клієнтів на глобальному, регіональному і локальному рівнях», - говорить Дуглас Фрай, президент і генеральний директор Colliers International. "Компанія Colliers International вже неодноразово обрана в якості ексклюзивного консультанта, що надає дані в сфері комерційної нерухомості, що свідчить про високу якість проведених нами досліджень. Компанія KPMG високо цінує достовірність наданої інформації і, з метою проведення найбільш якісного аналізу конкурентних можливостей провідних світових міст, використовує дані Colliers International."