ua en ru

Найбільше порушень у зоні АТО зафіксовано біля Донецька та Горлівки

Найбільше порушень у зоні АТО зафіксовано біля Донецька та Горлівки Фото: у зоні АТО

У районі Майорська бойовики застосували заборонену мінськими домовленостями зброю

Бойовики за минулу добу 47 разів відкривали вогонь по позиціях сил антитерористичної операції (АТО), найбільше порушень режиму припинення вогню зафіксовано в передмістях Донецька та Горлівки. Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру АТО у Facebook.

З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів були обстріляні наші опорні пункти в Опитному, Пісках, Троїцькому, Зайцевому, Новгородському та Луганському.

По позиціях українських військ неподалік Красногорівки противник впродовж доби шість разів відкривав вогонь із мінометів, зенітної установки та БМП.

У районі Майорська проросійські найманці вкотре застосували озброєння, заборонене мінськими домовленостями - по наших укріпленнях вівся вогонь з 122-мм артилерійської установки.

На луганському напрямку зі стрілецької зброї були обстріляні українські позиції неподалік Трьохізбенки.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 18 лютого 2016 року:Бойовики НЗФ за минулу добу 47 разів відкри...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Wednesday, 17 February 2016

Нагадаємо, спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі з початку 2016 року зафіксувала 160 випадків перешкоджання свободі пересування співробітників місії в зоні конфлікту на сході України.