ua en ru

"Нафтогаз" з'ясовує, чи були порушення при оприлюднені підсумків відбору гендиректора "Укртранснафти"

"Нафтогаз" з'ясовує, чи були порушення при оприлюднені підсумків відбору гендиректора "Укртранснафти" Фото: Укртранснафта

Створено комісію з проведення службового розслідування

НАК "Нафтогаз України" проводить службове розслідування щодо можливих порушень під час оприлюднення інформації про результати конкурсного відбору кандидатів на заміщення посади генерального директора ПАТ "Укртранснафта". Про це йдеться в документі, копію якого має РБК-Україна.

Згідно з документом, указом НАК "Нафтогаз України" від 28 жовтня 2015 р. №367 було створено комісію з проведення службового розслідування щодо можливих порушень під час оприлюднення інформації про результати конкурсного відбору кандидатів на заміщення посади генерального директора ПАТ "Укртранснафта", пов'язаних з публікацією 21 жовтня 2015 р. на інтернет-сайті "Українська правда/Економічна правда" та інтернет-сайті РБК-Україна "Новини України. Енергетика" статей, в яких використано фотокопії проекту Протоколу №3 "засідання Комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення посади генерального директора ПАТ "Укртранснафта" і фотокопій останніх сторінок цього ж протоколу засідання зазначеної Комісії з підписами глави, секретаря та членів Комісії.

З урахуванням вищевикладеного, голова комісії з проведення службового розслідування звернувся до члена конкурсної комісії зокрема з проханням пояснити, яким чином членами комісії з проведення конкурсного відбору проводилося візування проекту Протоколу №3.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що комісія з проведення конкурсного відбору на заміщення посади генерального директора ВАТ "Укртранснафта" визначила Миколу Гавриленко переможцем другого етапу.