ua en ru

"Нафтогаз" збільшив ціну на газ для промислових споживачів на грудень

"Нафтогаз" збільшив ціну на газ для промислових споживачів на грудень Фото: "Нафтогаз" (РБК-Україна)

"Нафтогаз" опублікував цінові пропозиції на природний газ, які діятимуть з 1 грудня

НАК "Нафтогаз України" збільшив ціну на газ для промислових споживачів на грудень 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Нафтогазу".

"НАК "Нафтогаз України" опублікувала цінові пропозиції на природний газ, які діятимуть з 1 грудня 2017 року, для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання. У порівнянні з цінами на листопад цього року, у грудні ціни збільшено на 2,3-2,4%", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, запропоновані ціни на природний газ із ресурсу компанії диференційовані у залежності від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків з "Нафтогазом".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заборгованість підприємств-боржників перед НАК "Нафтогаз України" станом на 14 листопада 2017 року зросла на майже 2,1 млрд гривень.

"Станом на 14 листопада 2017 року сумарна прострочена заборгованість підприємств ТКЕ, ТЕЦ та прямих промислових споживачів перед НАК "Нафтогаз України" складає близько 29,3 млрд грн. У порівнянні з минулим тижнем заборгованість збільшилась на 2 млрд 71 млн гривень (7,6%)", - повідомляли у НАК.