ua en ru

"Нафтогаз" оголосив відкриті торги на надання послуг з оцінки активів

"Нафтогаз" оголосив відкриті торги на надання послуг з оцінки активів Фото: "Нафтогаз України" (РБК-Україна)

Очікувана вартість закупівлі становить до 22 млн гривень

НАК "Нафтогаз України" оголосив відкриті торги на надання послуг з визначення ринкової вартості активів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Нафтогазу".

"НАК "Нафтогаз України" запрошує компанії, які надають послуги з оцінки активів, взяти участь у відкритих торгах на закупівлю послуг з визначення справедливої та ринкової вартості (оцінки) активів "Нафтогазу" та підприємств групи", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, "Нафтогаз" планує провести переоцінку основних засобів підприємств групи. Тендерні пропозиції прийматимуться до 9 жовтня 2017 року.

Так, серед завдання, які мають бути реалізовані у НАК називають: визначення справедливої вартості активів "Нафтогазу" та його дочірніх підприємств, а також визначення ринкової вартості активів, що обліковуються на балансі Укртрансгазу.

Як зазначається, очікувана вартість закупівлі становить до 22 млн гривень. Кінцевий строк надання послуг - до 30 червня 2019 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заборгованість промислових споживачів преред НАК "Нафтогаз України" за поставлений газ станом на 5 вересня становить близько 28,9 млрд гривень.