ua en ru

"Нафтогаз" більше не бере участі у переговорах із потенційними партнерами з управління ГТС

"Нафтогаз" більше не бере участі у переговорах із потенційними партнерами з управління ГТС Фото: НАК "Нафтогаз" (РБК-Україна)

Переговори щодо залучення партнера до управління газотранспортною системою України проводить уряд

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" не бере участі у переговорах з потенційними зарубіжними партнерами з управління українською газотранспортною системою, їх проводить уряд. Про це сьогодні повідомив голова компанії Андрій Коболєв в ефірі "5 каналу".

"На сьогодні "Нафтогаз України" виключений з процесу переговорів із зарубіжними партнерами. Ми зараз у цьому участі не беремо, зараз це є прерогативою уряду. Є робоча група, яку очолює віце-прем'єр Володимир Кістіон, яка й веде переговори з інвесторами...", - розповів Коболєв.

Він додав, що йому не відомо, наскільки далеко просунулися ці переговори і чи є результати.

"Зараз я не володію інформацією і не знаю про поточний прогрес і наскільки глибоко просунулася робоча група, чи є конкретні результати, чи є нові інвестори, які готові виходити на партнерство", - зазначив голова "Нафтогазу".

Нагадаємо, у грудні повідомлялося, що НАК "Нафтогаз України" підписала меморандум з двома європейськими партнерами з управління українською газотранспортною системою.