ua en ru

Наїзд вантажівки на натовп в Стокгольмі: консул з'ясовує наявність українців серед постраждалих

Наїзд вантажівки на натовп в Стокгольмі: консул з'ясовує наявність українців серед постраждалих Фото: наїзд вантажівки на натовп в Стокгольмі

Консул з'ясовує, постраждали українці під час наїзду вантажівки на натовп в Стокгольмі

Консул України в Швеції з'ясовує, постраждали українці під час наїзду вантажівки на натовп в Стокгольмі сьогодні, 7 квітня 2017 року. Про це повідомляє Консульська служба Міністерства закордонних справ Twitter.

"Наїзд вантажівки на людей в Стокгольмі. Консул з'ясовує, чи немає серед постраждалих українців", - йдеться в повідомленні.

В результаті в'їзду вантажівки у натовп перехожих у столиці Швеції Стокгольмі, загинули за різними даними від двох до п'яти осіб. За словами журналіста Мартіна Свеннингсена, в даний момент є принаймні троє загиблих, "але їх, мабуть, більше". За його словами, на місці "твориться повний хаос і безлад".

За словами очевидця трагедії, вантажівки врізався в людей, які гуляли Дроттнінггатан - головній пішохідній вулиці Стокгольма. Машина зупинилася після того, як в'їхала у вітрину одного з магазинів. Хто перебував за кермом, не уточнюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в шведському місті Стокгольм вантажівка в'їхала у натовп людей. Поліція заявила про те, що є поранені.