ua en ru

Наїзд фургона біля мечеті в Лондоні: один загиблий і 10 поранених

Наїзд фургона біля мечеті в Лондоні: один загиблий і 10 поранених Фото: поліція повідомила про загиблого в результаті наїзду фургона в Лондоні (Rex Features)

Наразі немає інформації про те, що хтось отримав ножове поранення

У Лондоні в результаті наїзду фургона на людей біля мечеті загинула одна людина і 10 отримали поранення, 8 з них перебувають у лікарні. Про це йдеться в офіційній заяві поліції Лондона.

"Розслідування обставин інциденту на Seven Sisters Road у парку Фінсбері триває. Поліція прибула відразу після 00:20 (2:20 за Києвом, - ред.) 19 червня після повідомлень про наїзд фургона на пішоходів... Водій фургона - чоловік у віці 48 років, був затриманий людьми на місці події, а потім заарештований поліцією", - йдеться в повідомленні.

У поліції повідомили, що вісім осіб отримали поранення і доставлені в три лікарні, ще двом людям надали допомогу на місці події.

Затриманий підозрюваний доставлений в лікарню і буде поміщений під варту після виписки.

Також у поліції повідомили, що наразі немає інформації про когось, хто б отримав ножові поранення.

Зазначимо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що озброєний ножем чоловік вискочив з автомобіля біля мечеті на півночі Лондона відразу після того, як скоїв наїзд на натовп пішоходів і що щонайменше одна людина отримала ножові поранення.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що в Лондоні в результаті наїзду білого фургона на людей на тротуарі біля мечеті в ніч на 19 червня, постраждали понад десять людей.