ua en ru

Наєв: ми будемо прагнути до спрощення пропускного режиму на Донбасі

Наєв: ми будемо прагнути до спрощення пропускного режиму на Донбасі Фото: Сергій Наєв (facebook.com UkrainianLandForces)

Наєв закликає повідомляти про кожний факт провезення контрабанди через пункти пропуску

Командувач Об'єднаними силами Сергій Наєв заявив, що сили операції Об'єднаних сил будуть прагнути до спрощення пропускного режиму на Донбасі. Про це він заявив в інтерв'ю "Фактам".

"Ми будемо прагнути до спрощення пропускного режиму (через КПВВ на Донбасі, - ред.). Сподіваюся, що настане момент, коли пропускні пункти взагалі зникнуть з нашого ландшафту. Підкреслюю: кінцевою метою є повна реінтеграція Донбасу, яка не передбачає ніяких розділових ліній", - заявив він.

Крім того, Наєв прокоментував ситуацію з контрабандою товарів через КПВВ на Донбасі, зазначивши, що "цій порочній практиці" потрібно покласти край і закликав повідомляти про кожний факт провезення контрабанди через пункти пропуску.

"Проблема, безумовно, є. Але я налаштований дуже рішуче. У моєму підпорядкуванні будуть представники Державної прикордонної служби, СБУ, Національної гвардії, Національної поліції. Будемо тісно співпрацювати, щоб покласти край цій порочній практиці", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 30 квітня поточного року формат антитерористичної операції на Донбасі буде змінений на операцію Об'єднаних сил.