ua en ru

Надійність, перевірена роками: мобільні телефони від Nokia

Надійність, перевірена роками: мобільні телефони від Nokia

Компанія Nokia не потребує окремих уявленнях. Легендарний виробник мобільних телефонів як і раніше утримує провідні позиції в своєму сегменті. Пропонуємо вашій увазі короткий огляд трьох найпопулярніших серед українців моделей цього бренду.

Nokia 130 Dual SIM

Нестаріюча класика з кнопковим управлінням і невеликим 1,8-дюймовим дисплеєм стане ідеальним вибором для тих, кому телефон потрібен для дзвінків, а не розваг. Апарат оснащений слоти для двох SIM-карт, роз'ємом для карти microSD (до 32 ГБ), де поміститься величезну кількість музики: більше 5 тисяч композицій стандартної тривалості у форматі MP3 320 кбіт/с. Nokia 130 Dual Sim також має FM-приймач для прослуховування ефірних радіо в FM-діапазоні.

Апарат обладнаний батареєю ємністю 1020 маг, завдяки якій він може працювати без підзарядки до 13 годин в режимі розмови. Ну а в режимі очікування гаджет протримається майже місяць — значно довше, ніж багато інших мобільні телефони.

Модель доступна на українському ринку в трьох колірних варіаціях: червоної, чорної і білої.

Nokia 216 Dual SIM

Надійність, перевірена роками: мобільні телефони від Nokia

Надійний телефон з привабливим дизайном і гарними характеристиками. Він оснащений 2,4-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 320 × 240 р, володіє великим запасом яскравості і високою контрастністю. Навіть при яскравому денному освітленні вам не доведеться вдивлятися в екран, щоб прочитати нове повідомлення або повідомлення.

Як і багато інших телефони "Нокіа", 216 Dual Sim працює з двома SIM-картами, завдяки чому ви зможете у декілька разів скоротити витрати на мобільний спілкування. Просто розділіть список контактів на дві групи та дзвоніть абонентам з кожної з них, використовуючи більш вигідний тариф.

Також варто відзначити наявність у 216 Dual SIM відразу двох камер, яскравою світлодіодним спалахом, яку можна використовувати як ліхтарик, слота для карти пам'яті, модуля бездротової передачі даних Bluetooth і FM-приймача для прослуховування радіо.

Літій-іонна батарея ємністю 1020 маг дозволяє Nokia 216 Dual Sim працювати цілих 18 годин в режимі розмови і до 3 тижнів у режимі очікування.

Nokia 230 Dual SIM

Надійність, перевірена роками: мобільні телефони від Nokia

Nokia 230 Dual Sim оснащений великим 2,8-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 320 × 240 р і двома 2-мегапіксельними камерами, що при хорошому освітленні створюють напрочуд яскраві і якісні знімки.

Телефон має дуже тонкий корпус (10,9 мм). Вага девайса складає всього 92 р. Незважаючи на компактні розміри, в ньому знайшлося місце для потужної батареї на 1200 маг, яка робить Nokia 230 Dual Sim справжнім мобільним довгожителем. В режимі телефонії апарат тримає заряд цілу добу, а в режимі програвання музики — близько 2,5 днів. Одним словом, якщо ви, вирушаючи на відпочинок, забудете взяти з собою зарядний пристрій, повертатися за ним зовсім не обов'язково

Nokia 230 відрізняється хорошою продуктивністю: навіть при повному завантаженні пам'яті телефон працює швидко і стабільно, а його інтерфейс моментально реагує на ваші дії. Апарат оснащений 250 МБ вбудованої пам'яті і підтримує карти microSD ємністю до 32 ГБ.